Det 21. Landsmøte i kjemi


Overnatting

Overnatting er ikke inkludert i registreringsavgiften, og reservasjon av overnatting må foretas av hver enkelt. Landsmøtet har ingen spesiell hotellavtale, men Norges Varemesse kan tilby spesialpriser på Scandic og Thons hoteller i Oslo og omegn i forbindelse med messebesøket. Følg denne lenken for en oversikt og videre lenker til hotellenes spesialtilbud.


For overnatting i Lillestrøm kan anbefales Thon Hotell Arena, der Landsmøtet vil finne sted. Hotellet er vegg i vegg med messehallen og er 5 minutters gangavstand fra Lillestrøm stasjon.


Scandic Lillestrøm er et nytt hotell som ligger like ved (mellom) messeområdet og Lillestrøm stasjon. Hotellet har 220 rom fordelt over 12 etasjer.


I Lillestrøm er også Thon Hotel Lillestrøm. Hotellet ligger midt i Lillestrøm sentrum, og er 10 minutters gangavstand fra Norges Varemesse og Lillestrøm stasjon. Kort vei til shopping, uteliv og restauranter i Lillestrøm sentrum.


Thon Hotel Triaden er et moderne konferanse- og forretningshotell på Lørenskog kun 10 minutter fra Oslo og Norges Varemesse på Lillestrøm. Hotellet har 155 rom/307 senger, gratis parkering ute og inne, 20 konferanse lokaler, 2 kino saler, kapasitet: 2-414 personer i plenum, 250-300 personer i bankett. I tillegg finner du Restaurant Salt & Pepper, Rørepinnen Lobbybar, Public Bar og Nattklubben Spør Gunnar.


Quality Hotell Olavsgaard ligger nær Lillestrøm ved E6. Hotellet ligger ved siden av busstasjonen og har gode kommunikasjoner i alle retninger (10 min. fra Lillestrøm).